EL BLOG DE LOS MAGIC SYMBOLS

Solstici d’Estiu. El Ritual del Foc

No és casualitat que la celebració del solstici d’estiu sigui una de les dates més importants per a la realització de rituals de petició. La importància del sol i del foc és present en tot tipus de rituals. És un dia en què el misteri i la il·lusió sobre el futur es demostra amb multitud de celebracions arreu del món.

Leer más

El teu espai de connexió

Tots necessitem aquest moment per descansar, fer una aturada de la nostra frenètica activitat diària, reposar i resituar-nos. I per què no, escoltar-nos per decidir el que necessitem, el que ja no ens ajuda i proposar-nos objectius futurs.

Leer más

Espelmes de Meditació – El seu mètode i Simbologia

Meditar i visualitzar són exercicis de l’ànima que hauríem de poder fer de manera natural, sense massa dificultats. Però quan un es disposa a meditar i visualitzar es troba que ha de vèncer les petites “trampes” de la ment racional. La nostra ment sol estar connectada a les preocupacions i quefers diaris, i això moltes vegades ens bloqueja, impedint que puguem realitzar aquests exercicis amb calma.

Leer más

Regals amb ànima

Regals amb ànima

Regalar és signe d’amistat i amor. Un regal té com a finalitat oferir una cosa que tu has triat i que energèticament has sentit que agradarà a la persona que el rebi. És un meravellós exercici energètic de generositat. Inverteixes el teu temps, els teus diners i energies en aconseguir sorprendre a algú estimat.

Leer más

Els rituals. L'eina que estàs buscant.

Els rituals. L’eina que estàs buscant.

La vida ens pot semblar en molts moments que no té sentit. En ocasions ens preguntem què estem fent amb el nostre temps. Pot ser que això sigui el resultat de deixar-nos portar per les inèrcies del moment. Moltes vegades quan et deixes portar per aquestes inèrcies entres, sense voler, en dinàmiques que t’ allunyen del que realment vols i pretens aconseguir amb la teva vida.

Leer más

Espelmes per a l'amor. Special Edition.

Espelmes per a l’amor. Special Edition.

S’aproxima una data que per a molts és especial, el dia de Sant Valentí. Encara que en el calendari es tracti d’un dia especial, l’amor hauria de ser una cosa que tots mereixeríem experimentar diàriament. En el fons tots els dies són especials per celebrar que som afortunats, que tenim persones especials a qui estimar i persones especials als qui sorprendre.

Leer más

Com expulsar negativitats de la casa

Com expulsar negativitats de la casa

Les cases haurien de ser llocs nets on es reposen energies. Malauradament, en moltes ocasions no és així i els que l’habiten pateixen les conseqüències. Es descansa malament, enfrontaments entre els que viuen a la casa, l’aura s’embruta i baixa la seva lluminositat, es canalitza pitjor i com a conseqüència el físic també es ressent.

Leer más

Taules amb harmonia

Taules amb harmonia

En aquests moments tan especials on som en família, és important que les vetllades tinguin aquest toc d’alegria, pau i harmonia. A la taula es reuniran aquests dies familiars i amics amb la intenció de passar una estona agradable, però és inevitable que cadascú porti amb si problemes que puguin afectar als altres. L’harmonia en una reunió es pot aconseguir amb objectes que transmetin pau i alliberin la ment dels presents d’energies conflictives.

Leer más

Meditació amb espelmes

Meditació amb espelmes

Meditar ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos, a generar un espai interior on podem descansar de tota l’activitat diària, refer-nos i evolucionar.

Leer más